Samsung Galaxy Watch 3: Hands-on video δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία μας

Το Galaxy Watch 3 αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στις 5 Αυγούστου, μαζί με άλλες τέσσερις συσκευές της Samsung. Ήδη έχουμε μάθει σχεδόν όλες τις πληροφορίες για τη νέα γενιά Galaxy Watch από διαρροές, ωστόσο ήρθε και ένα hands-on video

από το κανάλι TechTalkTV στο YouTube ώστε να μας επιβεβαιώσει όλα όσα γνωρίζουμε.

Όπως βλέπουμε και στο βίντεο, το Galaxy Watch 3 διατηρεί τη φυσική, περιστρεφόμενη στεφανή, σε αντίθεση με το ψηφιακό αντίστοιχο του Galaxy Watch Active 2, ενώ αυτή τη φορά είναι ακόμα λεπτότερο. Επίσης, αν και είναι μικρότερο σε πάχος και μέγεθος από το Galaxy Watch, η νέα έκδοση προσφέρει μεγαλύτερη οθόνη, με το μοντέλο που παρουσιάζεται να είναι η έκδοση 41mm με οθόνη 1,2 ιντσών.

Τα δύο πλήκτρα στα πλαϊνά παραμένουν, αλλά με διαφορετικό σχήμα αυτή τη φορά, καθώς στο βίντεο φαίνονται πιο στρογγυλεμένα. Οι δύο εκδόσεις έχουν πιστοποίηση IP68 για προστασία από σκόνη και νερό, ενώ στο εσωτερικό τους υπάρχει 8GB αποθηκευτικής μνήμης και 1GB μνήμης RAM. Η οθόνη της συσκευής προστατεύεται από Gorilla Glass DX, ενώ το σώμα της συσκευής είναι κατασκευασμένο από stainless steel.

Keywords
Τυχαία Θέματα