Xbox Series X: Φωτογραφία του controller σε λευκό γεννάει ερωτήματα

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Xbox Series X είναι πως η κονσόλα και το χειριστήριο θα είναι μαύρα, σε αντίθεση βέβαια με το λευκό-μαύρο συνδυασμό του PlayStation 5. Όμως, μία φωτογραφία στο Reddit γεννάει αρκετά ερωτήματα.

Η φωτογραφία ανέβηκε από έναν χρήστη με το όνομα Wofly_Wizardo, ο οποίος ισχυρίζεται ότι την τράβηξε στο σπίτι γιού ενός υπαλλήλου της Microsoft. Πριν διαγραφεί

ο λογαριασμός του, ο χρήστης υποστήριξε πως η κονσόλα στην οποία ήταν συνδεδεμένο το χειριστήριο ήταν και αυτή λευκή, αλλά πιο τετράγωνη, ενώ το πλήκτρο του Xbox φαινόταν αρκετά μεγαλύτερο πάνω στην κονσόλα.

Τέλος, ο χρήστης είπε ότι έπαιξαν παιχνίδια στην κονσόλα, με το UI να είναι ίδιο με αυτό του Xbox One. Η Microsoft ήδη έχει ανακοινώσει ότι το menu δε θα αλλάξει δραματικά, οπότε είναι κάτι που γνωρίζαμε. Πάντως, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ή το Xbox Series S είναι γεγονός ή ότι η κονσόλα θα κυκλοφορήσει και σε άλλα χρώματα. Βέβαια, η Microsoft είχε σχεδιάσει και ένα λευκό Xbox One το 2013, το οποίο έδωσε μόνο σε όσους δούλευαν πάνω στο project.

Keywords
Τυχαία Θέματα