Pixel 4a: Κυκλοφορεί τελικά στις 3 Αυγούστου;

Η ιστορία με το Pixel 4a είναι από τις πιο περίεργες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, με τις πληροφορίες για τη συσκευή να διαρρέουν από κάθε πιθανή πηγή αλλά η συσκευή να παραμένει άφαντη, την ώρα μάλιστα που κανονικά σε λίγο καιρό θα περιμέναμε την επόμενη γενιά Pixel.

Ο γνωστός leakster Jon Prosser, ο οποίος είχε ανακοινώσει ότι η Google ακύρωσε το event παρουσίασης στις 13 Ιουλίου και τώρα πάμε για 3 Αυγούστου, επιβεβαιώνει και υποστηρίζει ότι όντως στις 3 Αυγούστου

θα γίνει το λανσάρισμα της συσκευής. Μάλιστα, υποστηρίζει πως η παραπάνω ημερομηνία είναι 100% σίγουρη, αν και υπάρχει ακόμα ένας σκεπτικισμός για το αν αυτή τη φορά ο Prosser έχει τη σωστή ημερομηνία.

Το Pixel 4a αναμένεται να κυκλοφορήσει με χαρακτηριστικά μεσαίας κατηγορίας, προσφέροντας όμως μία καθαρή εμπειρία Android μαζί με τις φωτογραφικές δυνατότητες των flagship Pixel τηλεφώνων. Όμως, αν όντως το Pixel 5 κυκλοφορήσει με mid-range επεξεργαστή, ίσως θα πρέπει να δούμε αν η διαφορά στην τιμή των δύο μοντέλων θα είναι τόσο μεγάλη ώστε όντως να έχει νόημα το Pixel 4a.

Keywords
Τυχαία Θέματα