Samsung Galaxy Note 4, app list δείχνει QHD και υποστήριξη VR

Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη παρουσίαση του Samsung Galaxy Note 4 έχει ήδη αρχίσει και οι διαρροές γίνονται όλο και πιο έντονες. Χθες ακούσαμε ότι θα έχει αισθητήρα υπεριώδους ακτινοβολίας και σήμερα διέρρευσε η λίστα με τις προεγκατεστημένες εφαρμογές του.

Σύμφωνα με τα όσα βλέπουμε στην παρακάτω λίστα το Samsung Galaxy Note 4 μάλλον θα έρθει με QHD οθόνη και υποστήριξη για συσκευή Virtual Reality. Άλλα APK δείχνουν ότι θα έχει επιπλέον το Finger Scanner αλλά δεν υπάρχει

αναφορά για τον UV Sensor.

Η λίστα δημοσιεύτηκε από τον γνωστό @Evleaks και περιλαμβάνει 24 εφαρμογές οι οποίες αναμένονται να έρθουν προεγκατεστημένες στο phablet της Samsung τον Σεπτέμβριο. Πολλοί τίτλοι παραπέμπουν σε υποστήριξη super sharp Quad HD οθόνης και 2 αναφέρουν το VR το οποίο είναι κοινώς η συντομογραφία για το Virtual Reality.

Οι εφαρμογές με τα ονόματα SStudio, OutOfFocusViewer και Photostudio, οι οποίες φαίνεται ότι είναι photo editing εργαλεία, έχουν στον τίτλο τους τα γράμματα WQHD που παραπέμπει σε Quad HD οθόνη. Η Samsung αναμένεται να υιοθετήσει αυτή την τεχνολογία στο Note 4 αφού ήδη κυκλοφόρησε το Samsung Galaxy S5 LTE-A με 2K οθόνη.

Όσον αφορά στα 2 Virtual Reality apps, το VRSVC και το VRSetupWizard, επιβεβαιώνουν τις φήμες ότι η Samsung δουλεύει πάνω σε virtual reality headset που ονομάζεται Samsung Gear VR.

H Samsung έχει πατεντάρει ήδη ένα VR headset και φαίνεται ότι προσπαθεί να το βγάλει στην κυκλοφορία αυτό τον Σεπτέμβρη μαζί με το Note 4, ώστε να του δώσει έξτρα ώθηση.

Αυτό που δεν βλέπουμε προς το παρόν είναι αναφορά στην app list στον φημολογούμενο UV Sensor, ο οποίος θα μετράει την UV ακτινοβολία και θα συμβουλεύει τους χρήστες πως να παραμείνουν ασφαλείς από τον ήλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα