Redmi Note 8: Θα έχει Snapdragon 665 και 48MP κύρια κάμερα

Techblog.gr

Η Xiaomi ετοιμάζει ένα μεγάλο event για της 28 Αυγούστου. Μέχρι τώρα ξέρουμε ότι θα αποκαλύψει μία Redmi 4K smart TV 70 ιντσών, το RedmiBook 14 που θα έχει επεξεργαστή Intel Core i7 10ης γενιάς, τα Redmi Note 8 και Note 8 Pro, και ίσως το MIUI 11. Η εταιρεία

δημοσίευσε μία σειρά από teasers τα οποία αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό και κάποια από τα χαρακτηριστικά του Redmi Note 8.

Αρχικά, σύμφωνα με το πρώτο teaser, το Note 8 θα έχει διαφορετικό σχεδιασμό από το Note 8 Pro. Το πρώτο θα έχει το module της κάμερας στα αριστερά, ενώ το δεύτερο στο κέντρο.

Επιπλέον, το teaser αναφέρει ότι το Note 8 θα διαθέτει 48 MP κύρια κάμερα, την οποία θα συνοδεύουν μία ευρυγώνια, μία macro, και ένας αισθητήρας βάθους. Ωστόσο, δεν αναφέρεται κάπου ποιος θα είναι ο 48MP αισθητήρας.

Ένα άλλο teaser της Xiaomi αποκαλύπτει ότι το Redmi Note 8 θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 665 ο οποίος χρησιμοποιεί την διαδικασία 11nm LPP επεξεργαστή της Samsung, και τον έχουμε ήδη δει και σε άλλες συσκευές της εταιρείας, όπως το Mi A3.

Ο επεξεργαστής του Note 8 αποτελεί αναβάθμιση του Snapdragon 660 που διαθέτει ο προκάτοχος του, το Note 7. Ο νέος επεξεργαστής χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια, υποστηρίζει Vulkan 1.1 API, και έχει τρίτης γενιάς AI engine με Hexagon 686 DSP.

Η χρήση του Snapdragon 665 είναι σίγουρα μία καλή εναλλακτική απέναντι στον MediaTek Helio G90T που θα έχει η Pro έκδοση. Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε πόσες παραλλαγές των δύο συσκευών θα κυκλοφορήσει η εταιρεία.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα