OnePlus 7T: 3D renders αποκαλύπτουν τριπλή κάμερα σε κυκλικό module

Techblog.gr

Μέχρι τώρα έχουμε δει αρκετά leaks σχετικά με τα επερχόμενα OnePlus 7T. Γενικότερα κυκλοφορούν φήμες για τον σχεδιασμό, το hardware, τις κάμερες και την ημερομηνία παρουσίασης των smartphone, η οποία μάλλον θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

Ο OnLeaks σε συνεργασία με το PriceBaba δημοσίευσαν 3D renders της συσκευής. Το OnePlus 7T θα έχει διαφορετικό σχεδιασμό στην πίσω όψη σε σχέση με το OnePlus 7. Η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει τρεις πίσω κάμερες στη στάνταρ έκδοση της συσκευής

οι οποίες είναι τοποθετημένες οριζόντια σε ένα στρογγυλό module.

Παλαιότερες φήμες ήθελαν το OnePlus 7T να έχει δύο κάμερες. Ωστόσο, πλέον κυκλοφορούν φήμες για την ύπαρξη μιας τρίτης ευρυγώνιας κάμερας. Κάτω από τις κάμερες και μέσα στο module βλέπουμε το LED flash και κάτω από το module το λογότυπο της εταιρείας.

Επίσης, τα renders αποκαλύπτουν ότι το OnePlus 7T θα κρατήσει τον curve σχεδιασμό του προκατόχου του με τη μπροστινή όψη να έχει ελάχιστα bezels, chin και waterdrop. Η οθόνη λέγεται ότι θα είναι FHD+ στις 6,4 ίντσες.

Στη κάτω πλευρά του smartphone υπάρχει ένα ηχείο, η θύρα USB type-C και η υποδοχή της κάρτας SIM. Στα δεξιά θα βρούμε το κουμπί απενεργοποίησης και το κουμπί των ειδοποιήσεων, ενώ στα αριστερά υπάρχει το κουμπί αυξομείωσης της έντασης του ήχου.

Αναμένουμε το OnePlus 7T να διαθέτει τον Snapdragon 855+, τουλάχιστον 8GB RAM, να έχει in-display fingerprint scanner, βελτιωμένες κάμερες και να τρέχει Android Q..

Keywords
Τυχαία Θέματα