Huawei Mate 30: Διέρρευσαν φωτογραφίες του front panel

Techblog.gr

Στο Κινεζικό Weibo community διέρρευσε σήμερα η τελευταία φωτογραφία που αναφέρεται στο Huawei Mate 30. Αυτήν την φορά βλέπουμε το front panel το οποίο θα έχει μικρό notch στο πάνω μέρος παρόμοιο με αυτό των Pixel 3 της Google.

Επιπλέον, διακρίνεται ο in-display fingerprint scanner μηχανισμός καθώς και δύο διαφορετικά σε μέγεθος cutout. Πολύ πιθανόν το ένα να

έχει δημιουργηθεί για την front facing κάμερα ενώ το άλλο για ένα βελτιωμένο σύστημα αναγνώρισης προσώπου.

Αν το front panel του Mate 30 είναι αυτό τότε δεν θα διαθέτει waterfall style display όπως η Pro έκδοση της σειράς. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το τηλέφωνο θα έχει bezels. Πιο συγκεκριμένα, τα πλαϊνά bezel θα είναι σχεδόν ανύπαρκτα ενώ το chin θα είναι μικρότερο σε σχέση με το forehead. Το panel λέγεται ότι θα έχει 6.5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1080p και ρυθμό ανανέωσης στα 60Hz.

Εσωτερικά, αναμένεται να τοποθετηθεί ο Kirin 990 SoC που θα αποκαλυφθεί στις 6 Σεπτεμβρίου στην IFA 2019 έκθεση στο Βερολίνο. Το SoC θα βασίζεται στην 7nm EUV διαδικασία της TSMC και ίσως έχει ενσωματωμένο το 5G modem. Το Mate 30 θα έχει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που ξεκινάει από τα 128GB και μπαταρία χωρητικότητας 4.200mAh.

Η αποκάλυψη των Mate 30 και Mate 30 Pro αναμένεται να γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα