iPhone XIR και XI Pro: Unofficial video δείχνει τον σχεδιασμό τους

Techblog.gr

Η iPhone XI σειρά της Apple βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων το τελευταίο διάστημα καθώς είναι το αμέσως επόμενο μεγάλο flagship smartphone που θα γνωρίσει η αγορά μετά την αποκάλυψη των Note 10 της Samsung.

Σήμερα, στο κανάλι ConceptsiPhone στο Youtube, ανέβηκε ένα βίντεο

το οποίο παρουσιάζει τον σχεδιασμό των επόμενων iPhone XIR και XI Pro με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία. Εκτός όμως από mockup των δύο smartphone βλέπουμε και την πρώτη θήκη της Pitaka η οποία έχει δημιουργηθεί από carbon fiber.

Χάρη σε μία φωτογραφία του Ice Universe μάθαμε την πλήρη λίστα των χαρακτηριστικών, σύμφωνα με την οποία το XIR θα έχει 6.1 ιντσών οθόνη, το XI Pro θα έχει 5.8 ιντσών οθόνη ενώ το Pro Max θα ενσωματώνει 6.5 ιντσών οθόνη. Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώθηκαν και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της PanzerGlass.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η νέα γενιά smartphone της Apple θα είναι η πρώτη της εταιρείας με USB-C φορτιστή ο οποίος θα έχει δυνατότητες ταχείας φόρτισης χωρίς να χρειάζεται η αγορά ενός ξεχωριστού φορτιστή.

Οι παραπάνω πληοροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί οπότε καλό θα ήταν να περιμένουμε μέχρι το επίσημο event της Apple στις 10 Σεπτεμβρίου στο Steve Jobs Theater στο Cupertino με την κυκλοφορία τους να αναμένεται 10 ημέρες αργότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα