PlayStation 5: Έρχεται χωρίς web browser, επιβεβαιώνει η Sony

Το PlayStation 5 φαίνεται πως έρχεται επικεντρωμένο μόνο στο gaming, καθώς δε θα έχει ούτε web browser, σύμφωνα με τη Sony. Η έμμεση ανακοίνωση έγινε από το επίσημο blog της εταιρείας, στο οποίο αναγράφονται και απαντώνται απορίες που υπάρχουν τον τελευταίο καιρό για την κονσόλα.

Μία από τις ερωτήσεις που είχαμε ήταν

αν θα υπάρχει ενσωματωμένος web browser στο PlayStation 5, αν και περιμέναμε η απάντηση να είναι αρνητική. Δυστυχώς η απάντηση τελικά είναι αρνητική, καθώς η κονσόλα δε θα περιλαμβάνει πλοηγό στο μενού της. Αυτό βέβαια γίνεται για πρώτη φορά εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς τα PlayStation 3 και PlayStation 4 είχαν, έστω έναν βασικό, web browser.

Από την άλλη, ίσως δούμε κάποια στιγμή εφαρμογή μέσω του PS Store, αν και δύσκολα. Στο “αντίπαλο στρατόπεδο” πάντως η Microsoft έχει επενδύσει αρκετά στις multimedia δυνατότητες των Xbox Series X και Series S, με εφαρμογές και browser. Βέβαια, αν θέλετε την κονσόλα σας αποκλειστικά και μόνο για παιχνίδια, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εσείς χρησιμοποιείτε browser στο PlayStation 4 σας; Αν ναι, θα σας λείψει από το PlayStation 5;

Keywords
Τυχαία Θέματα