Moto G Stylus 2021: Αποκαλύφθηκαν τα τεχνικά του χαρακτηριστικά

Η Motorola φαίνεται να θέλει να συνεχίσει τη σειρά της Moto G Stylus, ενώ έχουμε ήδη τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου του 2021. Ο γνωστός leakster @evleaks μας δίνει μία εικόνα του επερχόμενου mid-range μοντέλου της εταιρείας, το οποίο φαίνεται να βασίζεται περισσότερο στην οικονομική παροχή του stylus παρά στα χαρακτηριστικά του.

To Moto G Stylus 2021 θα έρθει με οθόνη 6,81 ιντσών, με ανάλυση 2400×1080, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα

έχει οθόνη OLED ή LCD, αν και το δεύτερο φαίνεται πιο πιθανό. Στο εσωτερικό της συσκευής θα υπάρχει το Snapdragon 675 SoC, ενώ η βασική έκδοση του μοντέλου θα διαθέτει 4GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Μαζί θα δούμε και μπαταρία 4.000mAh.

Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα ενσωματωθεί στο power button στα πλαϊνά, ενώ το Moto G Stylus 2021 δε θα έχει υποστήριξη NFC. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει τετραπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 48MP, 8MP ultrawide, 2MP macro και 2MP αισθητήρα βάθους. Τέλος, η συσκευή θα τρέχει την έκδοση Android 10 και όχι τη νεότερη έκδοση. Δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα δούμε στην αγορά τη νέα πρόταση της Motorola.

Keywords
Τυχαία Θέματα