Και σε PS5 & Xbox Series X|S το νέο The Dark Pictures: House of Ashes

Οι Bandai Namco Entertainment Europe και Supermassive Games έκαναν γνωστές νέες πληροφορίες για το επόμενο κεφάλαιο στη σειρά The Dark Pictures Anthology, ανάμεσά τους η επίσημη περιγραφή του και οι υποστηριζόμενες πλατφόρμες διάθεσής του.

Το The Dark Pictures: House

of Ashes επιβεβαιώθηκε μερικές ημέρες νωρίτερα μέσα από σχετικό Announcement Trailer, με την ημερομηνία κυκλοφορίας του να τοποθετείται μέσα στο επόμενο έτος. Όπως έγινε γνωστό, η τρίτη προσθήκη στην εν λόγω interactive survival/ horror σειρά θα λαμβάνει χώρα κατά τη λήξη του πολέμου στο Ιράκ (Iraq War 2003-2011), όταν οι ειδικές δυνάμεις ανακαλύπτουν κάτι κατά πολύ περισσότερο πιο θανατηφόρο από αυτό που ψάχνουν, στην αναζήτησή τους για όπλα μαζικής καταστροφής. Πιο συγκεκριμένα, η CIA οργανώνει μία στρατιωτική ομάδα για επιδρομή, προς αναζήτηση μίας υπόγειας εγκατάστασης χημικών όπλων στη σκιά των βουνών Zagros, της μεγαλύτερης οροσειράς του Ιράν.

Προσεγγίζοντας το σημείο του στόχου υπό την ηγεσία του Salim Othman ως επικεφαλής στο ρόλο του λοχία, η ομάδα έρχεται σε σύγκρουση με ορισμένες μυστηριώδης παρουσίες, όταν ξαφνικά ξεσπά ένας ισχυρός σεισμός και καταλήγουν ανάμεσα στα ερείπια ενός θαμμένου Σουμεριακού ναού, κάτω από την έρημο της Αραβίας, όπου κάτι δαιμόνιο φαίνεται να ξυπνά από το λήθαργο. Πρόκειται να ένα πλήθος υπερφυσικών, αρχαίων πλασμάτων, που σύντομα συνειδητοποιούν ότι έχουν βρει το επόμενό τους θήραμα.

Οι παίκτες θα κληθούν να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις για την εξέλιξη του παιχνιδιού, επιλέγοντας να δώσουν προτεραιότητα στην ίδια τους την επιβίωση ή να παλέψουν ενάντια στους φόβους τους και να αγωνιστούν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους περίεργους επιζώντες και να δραπετεύσουν από την υπόγεια απειλή που τους έχει στο στόχαστρο.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε αυτό το τρίτο παιχνίδι στο The Dark Pictures Anthology“, αναφέρει ο Pete Samuels, Διευθύνων Σύμβουλος της Supermassive Games. “Όπως και οι προηγούμενες ιστορίες, το House of Ashes θα φέρει μια ολοκαίνουργια ιστορία και cast χαρακτήρων στους παίκτες, με τις δικές του μοναδικές ανατροπές, και μια νέα απειλή για τους χαρακτήρες να αντιμετωπίσουν. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ιστορία!“

Το The Dark Pictures Anthology: House of Ashes αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2021 σε PlayStation 5, Xbox Series X|S|Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One και PC. Ακολουθεί το νέο trailer για τον επερχόμενο τίτλο.

The post Και σε PS5 & Xbox Series X|S το νέο The Dark Pictures: House of Ashes appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα