OnePlus 8 Pro: Renders και 360° βίντεο αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό

Techblog.gr

Το OnePlus 7T Pro ήταν το τελευταίο smartphone της εταιρείας, για φέτος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι φήμες για τα επόμενα flagships της κατασκευάστριας, τα οποία λογικά θα είναι τα OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro.

Η ιστοσελίδα 91mobiles σε συνεργασία με τον γνωστό leakster @OnLeaks δημιούργησαν μία σειρά από renders και ένα 360° render βίντεο του 8 Pro. Μάλιστα αναφέρουν και τα χαρακτηριστικά που πιστεύουν ότι θα έχει το smartphone.

Σχεδιασμός
και χαρακτηριστικά

Η οθόνη του OnePlus 8 έχει αναφερθεί ότι θα είναι 6,5 ίντσες, οπότε το OnePlus 8 Pro θα έχει 6,65 ίντσες οθόνη με καμπύλες άκρες και punch hole. Φυσικά, από τη στιγμή που η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι όλα τα μελλοντικά smartphones της θα έχουν οθόνη 90Hz το 8 Pro δεν αποτελεί εξαίρεση.

Καθώς μεταφερόμαστε στο πίσω μέρος του 8 Pro βλέπουμε ότι θα είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας με τετραπλή πίσω κάμερα. Οι τρεις κάμερες είναι τοποθετημένες σε κάθετη διάταξη και δίπλα από το module υπάρχει ένας 3D ToF αισθητήρας.

Στη δεξιά πλευρά του OnePlus 8 Pro βλέπουμε το κουμπί απενεργοποίησης του smartphone και τον γνωστό διακόπτη των ειδοποιήσεων, ενώ στην αριστερή μεριά υπάρχει το κουμπί αυξομείωσης της έκτασης.

Στο κάτω μέρος του smartphone βρίσκουμε τη USB type-C και την επανασχεδιασμένη γρίλια του ηχείου, ενώ στο πάνω μέρος υπάρχει η τρύπα του μικροφώνου και ο pop-up μηχανισμός της selfie κάμερας.

Τέλος, το OnePlus 8 Pro θα είναι 165,3×74,4×8,8 χιλιοστά και το πάχος του smartphone αυξάνεται στα 10,8 χιλιοστά στο σημείο του module της κάμερας. Βέβαια, υπάρχουν πολλά ακόμη που δεν γνωρίζουμε για το επόμενο flagship της OnePlus, αλλά έχουμε ακόμη μπροστά μας αρκετούς μήνες μέχρι την παρουσίαση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα