Samsung Galaxy S10 5G: Πήγε στο διάστημα για να τραβήξει Space Selfie

Techblog.gr

Η Samsung προσφέρει στους καταναλωτές της την ευκαιρία να “βγάλουν μία selfie στο διάστημα”. Η εταιρεία εκτόξευσε ένα Samsung Galaxy S10 5G στην στρατόσφαιρα μέσα σε ένα ειδικό δοχείο με τη χρήση ενός μπαλονιού υψηλής πίεσης μεγέθους μισού γηπέδου μπάσκετ.

Το δοχείο αυτό είναι ειδικά σχεδιασμό για να αντέχει τις χαμηλές θερμοκρασίες, την πίεση, την ακτινοβολία και να επιτρέπει την καταγραφή

υψηλής ποιότητας φωτογραφιών.

Οι χρήστες θα μπορούν να στείλουν φωτογραφίες και στη συνέχεια η Samsung θα τις ενσωματώσει στην οθόνη ενός Samsung Galaxy S10 5G, το οποίο αιωρείται στο διάστημα. Η τελική φωτογραφία, που ονομάζεται space selfie, θα έχει ως φόντο μία από τις εικόνες που έχει τραβήξει το smartphone ενώ βρισκόταν σε τροχιά.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μία space selfie μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση στην ιστοσελίδα SpaceSelfie που σχεδίασε η εταιρεία. Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και η Samsung θα ανακοινώσει τους νικητές την 1η Νοεμβρίου.

Να σημειώσουμε ότι η επιλογή των νικητών είναι τυχαία. Ο συνολικός αριθμός των τελικών φωτογραφιών θα είναι 65.000 και οι χρήστες μπορούν να στείλουν οποιαδήποτε φωτογραφία θέλουν, και ας μην είναι selfie.

Keywords
Τυχαία Θέματα