Microsoft Surface Earbuds: Θα αποτελούν τον μεγαλύτερο αντίπαλο τον Apple AirPods

Techblog.gr

Η Microsoft ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον δικό της ανταγωνιστή των Apple AirPods, που ακούει στο όνομα Surface Earbuds, και είναι μέρος της προσπάθειας της εταιρείας να μπει στην αγορά ειδών ήχου και εικόνας. Το πρώτο αντίστοιχο προϊόν της Microsoft ήταν τα Surface Headphones.

Το κωδικό όνομα των Microsoft Surface Earbuds είναι Morrison, χωρίς να έχει

αποκαλυφθεί ακόμη το επίσημο τελικό όνομα του προϊόντος. Αν και δεν γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά τους, σύμφωνα με αναφορές υπάρχει πιθανότητα να υποστηρίζουν noise cancellation.

Σύμφωνα με αναφορές, τα Microsoft Surface Earbuds θα έχουν υψηλής ποιότητας φινίρισμα και θα συνεργάζονται άψογα με τον ψηφιακό βοηθό της εταιρείας, την Cortana. Η υποστήριξη της Cortana θα μπορούσε να βελτιώσει σημαντικά τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των ακουστικών και των άλλων Windows 10 συσκευών και smartphone.

Η Microsoft πρόσφατα παρουσίασε τα Surface Headphones, οπότε βγάζει νόημα η εταιρεία να κυκλοφορήσει και ένα ζευγάρι premium earbuds ως συνοδεία. Τα Apple AirPods είναι τα πιο δημοφιλή στην αγορά ασύρματων ακουστικών, οπότε είναι λογικό η Microsoft να θέλει να πάρει ένα κομμάτι από την πίτα της Apple, προσφέροντας μερικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα