Xiaomi Redmi 6 και Redmi 6A: Δεν θα αναβαθμιστούν στο Android 9 Pie, αλλά ίσως πάρουν το MIUI 10

Techblog.gr

Η Xiaomi ανακοίνωσε τα οικονομικά smartphones Xiaomi Redmi 6 και Redmi 6A πριν περίπου ένα χρόνο. Τα κινητά ερχόντουσαν με Android Oreo, όμως μερικούς μήνες αργότερα η εταιρεία υποσχέθηκε στο φόρουμ της MIUI ότι θα πάρουν αναβάθμιση για το Android 9 Pie.

Ωστόσο,

σήμερα η Xiaomi άλλαξε την κατάσταση ανάπτυξης του Android 9 Pie για τις δύο συσκευές, χωρίς να προβεί σε κάποια ανακοίνωση. Πλέον, δίπλα στα Xiaomi Redmi 6 και Redmi 6A αναγράφεται το κείμενο “Αλλαγή σχεδίων, αναστολή εύρεσης beta tester”, κάτι που σημαίνει ότι οι συσκευές αυτές δεν θα πάρουν την πιο πρόσφατη έκδοση του Android.

Αν και αυτά είναι άσχημα νέα για τους οπαδούς της εταιρείας, αφού είναι απίθανο τα Xiaomi Redmi 6 και Redmi 6A να πάρουν το Android 9 Pie, δεν είναι όλα αρνητικά. Οι δύο συσκευές θα συνεχίσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις λογισμικού, κάποια στιγμή θα αναβαθμιστούν στο MIUI 10, και μπορούμε να ελπίζουμε ότι ίσως λάβουν και το MIUI 11.

Τα Xiaomi Redmi 6 και Redmi 6A ανήκουν στην πιο οικονομική σειρά συσκευών της εταιρείας. Το Redmi 6A μπορούμε να το βρούμε από επίσημους μεταπωλητές στην Ελλάδα για 119€ και το Redmi 6 για περίπου 180€.

Keywords
Τυχαία Θέματα