Huawei P40 Pro: Φωτογραφήθηκε στα χέρια χρήστη και έχει οθόνη curved

Techblog.gr

Η παρουσίαση των Huawei P40 αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, και μέχρι σήμερα έχουμε μάθει λίγα για τα smartphones. Τώρα, έκαναν την εμφάνιση τους real life φωτογραφίες του Huawei P40 Pro και αποκαλύπτουν πλήρως την πρόσοψη του

smartphone.

Οι πρώτες live φωτογραφίες

Στις φωτογραφίες βλέπουμε κάποιον να κρατάει το P40 Pro, το οποίο είναι τοποθετημένο σε ειδική θήκη, που έχει ως στόχο να κρύψει τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρα ότι το Huawei P40 Pro θα έχει διπλό punch hole στην πάνω αριστερή γωνία και μία πολύ λεπτή γρίλια στην κορυφή της οθόνης. Επιπλέον, η θήκη δεν μπορεί να κρύψει την curved οθόνη που διαθέτει το smartphone.

Περνώντας στο πίσω μέρος του P40 Pro, αν και η θήκη κρύβει εντελώς το module, διαπιστώνουμε ότι θα είναι αρκετά μεγάλο. Το module των καμερών είναι καλυμμένο με ένα ορθογώνιο πλαίσιο, το οποίο διαθέτει δύο ξεχωριστά καλύμματα.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, το Huawei P40 Pro θα ακολουθεί την τελευταία τάση και θα έχει ορθογώνιο module καμερών. Στην περίπτωση του P40 Pro το module αναμένεται να είναι τοποθετημένο στην αριστερή μεριά της πλάτης, οπότε δεν είμαστε βέβαιοι στο τι ακριβώς αποσκοπούν τα δύο καλύμματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα