Huawei Mate X: Δεν είναι ακόμα έτοιμο να βγει στην αγορά

Techblog.gr

Τα foldable smartphones αποτελούν ένα από τα trend της φετινής χρονιάς. Ωστόσο, λίγοι είναι οι τυχεροί που έχουν πιάσει ένα στα χέρια τους, κι αυτό διότι μάλλον οι εταιρείες βιάστηκαν πολύ.

Το Samsung Galaxy Fold είναι έτοιμο προς κυκλοφορία, και μάλλον θα το δούμε στα ράφια των καταστημάτων τον Σεπτέμβριο. Επίσης, πρόσφατα είδαμε φωτογραφίες του ανανεωμένου Huawei

Mate X.

Προσπαθώντας να αποφύγει τα προβλήματα της Samsung, η Huawei καθυστέρησε την κυκλοφορία του Mate X, το οποίο σύμφωνα με τον Richard Yu θα κυκλοφορήσει μάλλον τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, πρόσφατη δήλωση ενός στελέχους της εταιρείας αλλάζει τα πάντα.

Ο επικεφαλής του τμήματος κινητών της Huawei, He Gang, δήλωσε ότι η εταιρεία έχει επενδύσει πολλά στο Mate X και δεν θέλει να διαθέσει στην αγορά μία συσκευή η οποία δεν είναι έτοιμη. Γι’ αυτό, η εταιρεία αποφάσισε να κυκλοφορήσει το foldable smartphone όταν αυτό θα είναι έτοιμο.

Ο ίδιος, συνέχισε λέγοντας ότι εστιάζουν στο να ανταποκρίνεται το τελικό προϊόν στις προσδοκίες των καταναλωτών, οι οποίες ως γνωστόν είναι ιδιαιτέρως υψηλές.

Κατά πάσα πιθανότητα τα σχόλια του He Gang δεν ήταν τυχαία. Ίσως να ήθελε να αποφύγει τα χειρότερα, διότι πρόσφατα στέλεχος της Samsung παραδέχτηκε ότι το Galaxy Fold βγήκε στην αγορά πριν να είναι έτοιμο.

Προς το παρόν, το Huawei Mate X έχει περάσει όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις, και μένει μόνο να ολοκληρωθεί ο επανασχεδιασμός του. Οπότε, το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε το πότε η εταιρεία θα είναι ικανοποιημένη με το προϊόν της, ώστε να το διαθέσει στην αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα