Xiaomi BlackShark 2 Pro: Έρχεται 30 Ιουλίου με τον Snapdragon 855+[βίντεο]

Techblog.gr

Πριν μερικές εβδομάδες ανακοινώθηκε ο νέος επεξεργαστής της Qualcomm, Snapdragon 855+, ο οποίος είναι φτιαγμένος για gaming smartphones. Την ίδια ημέρα αρκετές εταιρείες ανακοίνωσαν συσκευές που θα ήταν εφοδιασμένες με τον νέο επεξεργαστή.

Μία από αυτές τις εταιρείες ήταν και η Xiaomi, η οποία ανακοίνωσε το BlackShark 2 Pro. Στην ουσία είναι μία βελτιωμένη έκδοση του Black Shark 2

που είχε κυκλοφορήσει η εταιρεία πριν λίγο καιρό.

Πέρα από τα leaks, που αποκάλυψαν το σχεδιασμό του Xiaomi BlackShark 2 Pro και το score στο AnTuTu, η BlackShark δημοσίευσε ένα ιδιαιτέρως περίεργο για τα ελληνικά δεδομένα teaser βίντεο, στον επίσημο λογαριασμό της στο Weibo.

Στο βίντεο αυτό η εταιρεία αποκαλύπτει ότι θα παρουσιάσει το Xiaomi BlackShark 2 Pro στις 30 Ιουλίου και επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά τον Snapdragon 855+. Επιπλέον, το βίντεο αποκαλύπτει τη μπροστά όψη της συσκευής που μοιάζει αρκετά με την standard έκδοση.

Κατά τα άλλα το βίντεο δεν αποκαλύπτει άλλες λεπτομέρειες για το νέο gaming smartphone της BlackShark. Ωστόσο, με βάση τα leaks γνωρίζουμε ότι το smartphone θα τρέχει Android 9 Pie, θα έχει 12GB μνήμη RAM και 256GB ή 512GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Ακόμη, γνωρίζουμε ότι η συσκευή θα έχει AMOLED FullHD+ οθόνη, χωρίς να είναι γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι το score του Xiaomi BlackShark 2 Pro στο AnTuTu είναι κάπως εξωπραγματικό. Οι 405.598 πόντοι ξεπερνούν κατά πολύ τους 371.610 που έχει συγκεντρώσει το OnePlus 7 Pro που είναι το νούμερο ένα smartphone στη λίστα του benchmark test.

Όπως και να έχει σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε τα πάντα για τη συσκευή, και λίγο αργότερα θα μάθουμε και τα αποτελέσματα των πρώτων benchmarks.

Keywords
Τυχαία Θέματα