HP Elite Dragonfly G2: 10th Gen Intel, 5G modem, οθόνη 4K, και 16GB RAM [CES 2020]

16:38 6/1/2020 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Τα Elite Dragonfly της HP είναι μία σειρά laptops που απευθύνονται σε επιχειρηματικούς πελάτες. Η εταιρεία βρίσκεται στην έκθεση CES 2020 όπου παρουσίασε τη δεύτερη γενιά τους, η οποία ακούσει το όνομα HP Elite Dragonfly G2.

Χαρακτηριστικά και σχεδιασμός

Οι μεγάλες αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό του laptop,

καθώς εξωτερικά το HP Elite Dragonfly G2 μοιάζει αρκετά με τον προκάτοχο του. Η εταιρεία αντικατέστησε τον 8th Gen Intel, με ένα δέκατης γενιάς επεξεργαστή της Intel, μάλιστα θα προσφέρονται τρεις διαφορετικές παραλλαγές με Core i3, Core i5 και Core i7.

Τον επεξεργαστή συνοδεύουν 16GB LPDDR3 μνήμη RAM και συνδυασμοί αποθηκευτικού χώρου που ξεκινούν από τα 128GB και αγγίζουν τα 2TB. Σε επίπεδο οθόνης, προσφέρονται τρεις εκδόσεις:

Full HD WLED IPS οθόνη αφής με φωτεινότητα 400 nitsFull HD WLED IPS οθόνη αφής με φωτεινότητα 1000 nits και υποστήριξη της HP SureView τεχνολογίας της HP4K WLED IPS οθόνη με φωτεινότητα 550 nits και 95% sRGB

Επιπλέον, θα υπάρχει έκδοση με το 5G modem Snapdragon X55 της Qualcomm, καθώς και προαιρετική προσθήκη Tile tracker. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Tile είναι μία μικρή Bluetooth συσκευή που επιτρέπει την παρακολούθηση της θέσης του laptop. Το HP Elite Dragonfly G2 είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής που έχει ενσωματωμένο το Tile.

Σε επίπεδο συνδεσιμότητας, το HP Elite Dragonfly G2 έχει 2 USB Type-C με υποστήριξη USB 3.1 και Thunderbolt 3, USB 3.2 με υποστήριξη φόρτισης, θύρα ακουστικών, HDMI 1.4 και Nano SIM. Το βάρος του laptop είναι 990 γραμμάρια και έχει μπαταρία 65Wh.

Όπως και ο προκάτοχος του, το Dragonfly G2 απευθύνεται αποκλειστικά σε επιχειρηματικούς πελάτες. Όσον αφορά την τιμή, την ημερομηνία και τις αγορές διάθεσης, δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό.

Keywords
Τυχαία Θέματα