Δεν θα υπάρξει Pixel 4a XL παρά μόνο Pixel 4a

12:06 6/1/2020 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησαν μερικά render του επόμενου Google Pixel 4a το οποίο θα συνεχίσει όσα ξεκίνησε το Pixel 3a ωστόσο δεν υπήρξε καμία πληροφορία για το Pixel 4a XL. Τώρα ένα βίντεο στο YouTube καταρρίπτει τις ελπίδες για τον διάδοχο του Pixel 3a XL όπου σύμφωνα με τα όσα λέει ο YouTuber, Dave Lee, η Google

δεν θα κυκλοφορήσει Pixel 4a XL παρά μόνο την άλλη έκδοση.

Ενδιαφέρον προκαλεί η πληροφορία του Dave αφού η Google έως τώρα έχει συνηθίσει να κυκλοφορεί δύο smartphone με κάθε της παρουσίαση, μία απλή έκδοση και μια XL. Την τοποθέτηση του ο Dave στηρίζει στις πωλήσεις του Pixel 3a XL το οποίο δεν άγγιξε αυτές της απλής 3a έκδοσης. Η Pixel 3a σειρά που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2019 ξεκίνησε με τα 399 δολάρια που ζητούσε το απλό 3a και έφτανε έως τα $479 που ζητούσε η XL έκδοση του.

Στο βίντεο του ο Dave αποκάλυψε επίσης ότι το Pixel 4a θα κυκλοφορήσει σε Black, White και Actual Blue με πράσινο, πορτοκαλί και hot pink power button αντίστοιχα.

Τα render που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα προδίδουν ένα display των 5.81 ιντσών με punch-hole στην πάνω αριστερά γωνία. Στην πλάτη του budget Pixel 4a συναντάται το τετράγωνο πλαίσιο της κάμερας σε αυτήν την περίπτωση όμως έχουμε μια κάμερα αντί δύο.

Keywords
Τυχαία Θέματα