Samsung The Sero: Συνδέεται με smartphone και αλλάζει κλίση μέχρι 90° [CES 2020]

15:04 6/1/2020 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Τον Απρίλιο, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια ανακοίνωσε μία τηλεόραση που μπορεί να περιστρέφεται, της οποίας το όνομα είναι Samsung The Sero. Στην έκθεση CES 2020, η εταιρεία παρουσίασε τη νέα zero-bezel Samsung Q950TS και έδωσε την ευκαιρία στο κοινό

να θαυμάσουν την The Sero.

Χαρακτηριστικά

Η Samsung The Sero μπορεί να αλλάζει θέση μεταξύ της κλασικής και της κάθετης, επιτρέποντας την προβολή περιεχομένου που έχει σχεδιαστεί για smartphone, όπως για παράδειγμα τα Stories του Instagram.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η The Sero έχει σχεδιαστεί για τη γενιά των smartphone aka millennials. Η τηλεόραση μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε κινητό υποστηρίζει NFC και έχει τη δυνατότητα να αντιγράψει οτιδήποτε από την οθόνη του smartphone, όπως παιχνίδια, βίντεο, και τα λοιπά.

Επιπλέον, όταν συνδεθεί με Galaxy smartphone, η Samsung The Sero περιστρέφεται αυτόματα ώστε να προσαρμόζει τη θέση της ανάλογα με το περιεχόμενο που υπάρχει στην οθόνη του τηλεφώνου. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πόσο καλά λειτουργεί όλο αυτό, ειδικά στην προβολή συλλογής φωτογραφιών, όπου ενδεχομένως το περιεχόμενο αλλάζει διαρκώς από landscape σε portrait.

Όπως είναι λογικό, η The Sero μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συμβατική τηλεόραση. Η διαγώνιος της είναι 43 ιντσών, έχει ανάλυση 4K, διαθέτει 60 watt ηχείο στη βάση, υποστηρίζει AirPlay 2 και φωνητικές εντολές μέσω της Bixby.

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστή ούτε η τιμή, αλλά ούτε και οι αγορές διάθεσης της The Sero.

Keywords
Τυχαία Θέματα