Acer ConceptD 7 Ezel: Tablet και mini PC σε ένα, ειδικά σχεδιασμένα για designers [CES 2020]

12:22 6/1/2020 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Μετά την κυκλοφορία του ConceptD 9, η Acer επέστρεψε στην έκθεση CES 2020 με έναν νέο μικρότερο πολυμορφικό υπολογιστή, τον Acer ConceptD 7 Ezel και τον 7 Ezel Pro. Για όσους δεν γνωρίζουν οι ConceptD σχεδιάζονται με γνώμονα να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερη ευελιξία στους επαγγελματίες σχεδιαστές.

Acer ConceptD
7 Ezel και 7 Ezel Pro

Το Acer ConceptD 7 Ezel έχει 15,6 ιντσών οθόνη 4K, έναντι των 17,3 ιντσών που διαθέτει το ConceptD 9. Η οθόνη του 7 Ezel μπορεί να περιστραφεί σε πέντε διαφορετικές θέσεις. Μάλιστα, μία από τις θέσεις αυτές επιτρέπει στην οθόνη να βρίσκεται στον “αέρα” πάνω από το πληκτρολόγιο, προσφέροντας μία άρτια επιφάνεια σχεδίασης.

Μία ακόμη σημαντική θέση, είναι η κεκλιμένη η οποία μετατρέπει το ConceptD 7 Ezel σε “σχεδιαστήριο”. Χάρη στην οθόνη αφής και το Wacom EMR pen ο χρήστης μπορεί να σχεδιάζει με άνεση και ταχύτητα.

Η Acer ασχολείται με αντίστοιχα προϊόντα από το 2013 με το Aspire R7 και πέρυσι παρουσίασε το μεντεσέ που χρησιμοποιεί το 7 Ezel στον φορητό υπολογιστή Triton 900.

Ωστόσο, ο σχεδιασμός του νέου ConceptD επιτρέπει στον κάτοχο να προσαρμόζει τον υπολογιστή ανάλογα με την επιφάνεια σχεδίασης που χρειάζεται την εκάστοτε στιγμή. Το Acer ConceptD 7 Ezel μπορεί να χρησιμοποιεί περισσότερο ως συσκευή σχεδίασης, παρά ως υπολογιστής.

Η οθόνη του ConceptD 7 Ezel προσφέρει άριστη ποιότητα χρωμάτων, χάρη στην 100% υποστήριξη της Adobe RGB και την ακρίβεια χρωμάτων Delta E

Keywords
Τυχαία Θέματα