Google Maps: Θα επιτρέπει την κοινοποίηση εκδηλώσεων

Techblog.gr

Η Google φαίνεται να δοκιμάζει μία νέα πρόσθετη λειτουργία στο Google Maps, σύμφωνα με την οποία οι χρήστες θα μπορούν να κοινοποιούν εκδηλώσεις.

Ένα νέο πρόσθετο, εμφανίστηκε εχτές στο Google Maps, μέσω του οποίου μπορεί ο χρήστης να δημοσιεύει εκδηλώσεις που διοργανώνει. Για

την ώρα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη αναφορά από την Google, αν το νέο πρόσθετο θα αφορά τοπικές εκδηλώσεις ή άλλες μεγαλύτερου μεγέθους.

Αυτό που είναι γνωστό μέχρι στιγμής, είναι πως σύμφωνα με την ανάρτηση της Google, η νέα πρόσθετη λειτουργία, δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις περιοχές.

Η νέα λειτουργία, εμφανίζεται σε δύο σημεία. Το πρώτο είναι στο “contribute” tab και το δεύτερο στο “your contributions”. Από εκεί μπορεί ο χρήστης, να επιλέξει το “events” και να δημιουργήσει την εκδήλωση του. Υπάρχουν οι επιλογές, που είναι απαραίτητες για τον καθορισμό της εκδήλωσης. Δηλαδή να δώσει κάποιος όνομα στην εκδήλωση, να ορίσει την περιοχή και την ώρα που θα αυτή θα πραγματοποιηθεί, να προσθέσει περαιτέρω πληροφορίες όπως για παράδειγμα κάποια ιστοσελίδα κλπ.

Αν και είναι λειτουργικό και απλό στον χειρισμό, το νέο πρόσθετο φαίνεται να χρειάζεται λίγη δουλίτσα ακόμη, καθώς από την στιγμή που θα δημιουργήσει κάποιος την εκδήλωση του, χρειάζεται περίπου μία ώρα για την δημοσίευση της. Επίσης, προκύπτει σφάλμα όταν προσπαθήσετε να δείτε μέσω του Maps τον χάρτη της εκδήλωσης, ενώ δεν μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες που θα ολοκληρώνουν την εκδήλωση, καθώς προκύπτει error.

Όπως και να έχει, η νέα λειτουργία αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα διαθέσιμη. Μένει απλά να μπουν οι τελευταίες πινελιές που χρειάζονται προκειμένου να είναι πλήρως λειτουργική.

Keywords
Τυχαία Θέματα