Xiaomi Mi 9 SE: Υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει εκτός Κίνας;

Techblog.gr

Το Xiaomi Mi 9 SE ανακοινώθηκε πριν έναν μήνα, και προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αλλάξει πολύ σύντομα, διότι το smartphone έχει καταχωρηθεί στη σελίδα εξέτασης προϊόντων της Xiaomi Global, κάτι που σημαίνει ότι η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Xiaomi Mi 9 SE

παγκοσμίως.

Όπως και να έχει, καλό θα είναι να κρατάμε μικρό καλάθι, διότι στη συγκεκριμένη σελίδα υπάρχουν smartphones τα οποία τελικά δεν βγήκαν ποτέ εκτός Κίνας. Αν και για το Xiaomi Mi 9 SE έχουν υπάρξει αρκετές φήμες για την έξοδο του από την Κινέζικη αγορά, και κάποια επιπλέον στοιχεία, που ωθούν τους πάντες να πιστεύουν ότι τελικά η συσκευή θα κυκλοφορήσει παγκόσμια.

Με τη Xiaomi να τηρεί σιγή ιχθύος, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να διαρρεύσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έξοδο του Xiaomi Mi 9 SE από την Κίνα. Μέχρι τότε ας ρίξουμε μία ματιά στα χαρακτηριστικά του smartphone.

Το Xiaomi Mi 9 SE είναι μία μικρότερη έκδοση του Xiaomi Mi 9, και είναι το πρώτο smartphone που κυκλοφορεί με τον Snapdragon 712 SoC. Επίσης, έχει 6GB μνήμη RAM, και μέχρι 128GB αποθηκευτικό χώρο. Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, διαθέτει 5,97 ίντσες Full HD+ οθόνη, τριπλή πίσω κάμερα στα 48MP + 13MP + 8MP, και 20MP selfie κάμερα. Τέλος, το Xiaomi Mi 9 SE έχει in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, και 3.070 mAh μπαταρία με υποστήριξη ταχυφόρτισης στα 18W.

Keywords
Τυχαία Θέματα