OnePlus 7: Αποκαλύπτεται με κάθε λεπτομέρεια σε νέο concept βίντεο

Techblog.gr

Η OnePlus ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο της flagship τους ερχόμενους μήνες. Ο διάδοχος του OnePlus 6T λέγεται ότι θα έχει τελείως διαφορετικό σχεδιασμό από οποιαδήποτε συσκευή που έχει κυκλοφορήσει η OnePlus μέχρι τώρα.

Το δημοφιλές κανάλι στο YouTube, Concept Creator, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο οποίο παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό και πολύ λεπτομερές concept του OnePlus 7, βασισμένο στις τελευταίες φήμες και leaks των τελευταίων εβδομάδων.

Το βίντεο αποκαλύπτει

ότι το OnePlus 7 θα έχει 6,41 AMOLED οθόνη, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, δηλαδή ακριβώς όπως το OnePlus 6T. Ωστόσο, σε αντίθεση με τον πρόγονό του, το OnePlus 7 δεν θα έχει κάποιο notch.

Η pop-up selfie κάμερα της συσκευής είναι τοποθετημένη στην πάνω αριστερό γωνία της συσκευής, και αναμένεται να έχει αισθητήρα 16MP.

Στο εσωτερικό του OnePlus 7, θα βρούμε τον Qualcomm Snapdragon 855, με 8GB ή 12GB μνήμης RAM, 128GB ή 256GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης αντίστοιχα, και 4.000mAh με 44W Warp Charge, και Android 9.0 Pie. Αναφορικά το OnePlus 6T έχει 3.700mAh μπαταρία, και χρησιμοποιεί την τεχνολογία DASH Charge της OnePlus.

Τέλος, το concept βίντεο αποκαλύπτει τρεις πίσω κάμερες, 48MP+20MP+5MP με αισθητήρα βάθους. Η OnePlus χρησιμοποιεί ήδη ένα σύστημα διπλής κάμερας για να προσθέτει το τεχνητό blur πίσω από αντικείμενα στην λειτουργία πορτρέτου. Προς στιγμήν δεν είναι ξεκάθαρο τι ρόλο θα παίζει η τρίτη κάμερα, αλλά μερικοί θεωρούν πως θα είναι ο μηχανισμός 10x οπτικού ζουμ, που ανακοίνωσε η Oppo στο MWC τον προηγούμενο μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα