CyanogenMod ROM, Έφτασε τα 10 εκατομμύρια downloads

Φαίνεται πως σήμερα είναι η μέρα της… CyanogenMod. Αύριο ξεκινάει η διάθεση του OPPO N1 CyanogenMod Edition, και για αυτό η εταιρεία δημιούργησε ένα νέο κανάλι στο YouTube δημοσιοποιώντας το πρώτο της video σχετικά με τα πλεονεκτήματα της δημοφιλούς ROM. Και αφού αναφέραμε τη λέξη «δημοφιλής», να πούμε ότι η CyanogenMod ROM έφτασε τα 10 εκατομμύρια downloads.

Οι «official» εγκαταστάσεις έφτασαν τις 5.4 εκατομμύρια, ενώ οι ανεπίσημες τις 4.6 εκατομμύρια περίπου (μπορείτε να βρείτε τα στατιστικά εδώ). Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, μαθαίνουμε ότι το επενδυτικό fund Andreessen Horowitz and Tencent επένδυσε 23 εκατομμύρια δολάρια στην CyanogenMod εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την πίστη των επενδυτών στο project.

Χάρη στην χρηματοδότηση, ο αριθμός των υπαλλήλων της εταιρείας θα αυξηθεί από τους 25 περίπου σε 70, με πρώτο στόχο την πρόσληψη επιπλέον μηχανικών, αλλά και άλλων ειδικοτήτων στον σχεδιασμό, στην ανάπτυξη του προϊόντος κ.α. Η εταιρεία -πια- επίσης λέγεται ότι θέλει να επεκταθεί και σε άλλες συσκευές, πέρα από τα smartphones και τα tablets, όπως για παράδειγμα στις τηλεοράσεις μελλοντικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα