OPPO N1 CyanogenMod Edition, Video δείχνει τις δυνατότητες του

Το OPPO N1 αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην έκδοση με προ-εγκατεστημένη την CyanogenMod ROM. Ακριβώς για αυτό τον λόγο, η Cyanogen έδωσε στην δημοσιότητα ένα video που αποκαλύπτει τις δυνατότητες της CyanogenMod ROM σε συνδυασμό με τις δυνατότητες του hardware του OPPO N1 και των ξεχωριστών χαρακτηριστικών του, όπως της περιστρεφόμενης κάμερας των 13.0 Megapixels.

Το video

αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά της CyanogenMod ROM σε σχέση με την «stock» έκδοση του Android, όπως τις επιπλέον ρυθμίσεις για την κάμερα, τα Privacy Guard, Quick Controls και Desktop Organizer, ενώ σας επιτρέπει ακόμα και τη ρύθμιση της συχνότητας λειτουργίας του επεξεργαστή.

Επιπλέον themes και καλούδια είναι «on-board» επίσης. Έχετε στο νου σας, ότι η συγκεκριμένη έκδοση δεν προσφέρει «root» πρόσβαση «out-of-the-box» και ακριβώς για αυτό τον λόγο πέρασε την Android Compatiblity Test suite της Google. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι μελλοντικά η Cyanogen δεν θα προσφέρει μία εφαρμογή που να βοηθάει σε αυτό.

Δεν θα υπάρξουν πολλές συσκευές OPPO N1 CM διαθέσιμες οπότε όσοι ενδιαφέρεστε από αύριο να έχετε το νου σας μην ξεχαστείτε (το κατάστημα είναι εδώ).

• OPPO N1 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Keywords
Τυχαία Θέματα