Αναβάθμιση Android 4.3 Jelly Bean για Sony Xperia Z και Xperia Tablet Z

Η Sony προχώρησε στην αναβάθμιση τεσσάρων συσκευών στην έκδοση Android Jelly Bean 4.3. Οι συσκευές που ξεκινάν από σήμερα να λαμβάνουν παίρνουν τη πολυπόθητη αναβάθμιση είναι τα Sony Xperia Z και Xperia Tablet Z αλλά και τα Xperia ZL και ZR. Η Sony εκτός από τις βελτιώσεις που φέρνει η νέα

έκδοση του λειτουργικού της Google, ενσωμάτωσε και αναβάθμισε τις δικές της εφαρμογές.

Πιο συγκεκριμένα, όλες οι προαναφερθέντες συσκευές πλέον έχουν την εφαρμογή Smart Social Camera που δίνει την δυνατότητα στο χρήστη να τρέχουν εφαρμογές μέσα από τη κάμερα για την χρησιμοποίηση της, ενώ οι εφαρμογές όπως WalkMan, Album και Movies αναβαθμίστηκαν. Επίσης η εφαρμογή Battery STAMINA της Sony επανασχεδιάστηκε για περισσότερες έξυπνες επιλογές και επέκταση του χρόνου διάρκειας της μπαταρίας.

Στο Xperia Tablet Z, η Sony προσθέτει τα «Restricted Profiles» μία επιλογή για τη δημιουργία λογαριασμών στο tablet με δικό τους χώρο, επιφάνεια εργασίας και ρυθμίσεις. Τέλος στον Xperia Launcher προστίθεται η δυνατότητα παραμετροποίησης μέσω θεμάτων με τα λεγόμενα «Xperia Themes» όπου ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει επιπλέον μέσω του Sony Select.

Επίσης να σημειώσουμε πως η αναβάθμιση ενδέχεται να αργήσει να εμφανιστεί στην Ελληνική αγορά, ενώ η Sony μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιοποιήσει κάποιο χρονοδιάγραμμα για το ποιες χώρες θα πάρουν πρώτες και πότε την αναβάθμιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα