Apple Face Mask: Μάσκα για την προστασία των εργαζομένων στα καταστήματα της

Μπορεί η Apple εδώ και χρόνια να κατασκευάζει hardware όσος iPhone, MacBook και iPad, όμως με την πανδημία που πλήττει τις περισσότερες χώρες παγκοσμίως, η εταιρεία αποφάσισε να σχεδιάσει και να δώσει στους υπαλλήλους της ειδικές μάσκες προστασίας, με την ονομασία Apple

Face Mask.

Η Apple Face Mask διαθέτει σχεδιασμό τριών επιπέδων που φιλτράρει τόσο τα εισερχόμενα, όσο και τα εξερχόμενα σωματίδια, όπως ήδη κάνουν πολλές υφασμάτινες μάσκες. Μπορεί να πλυθεί και να χρησιμοποιηθεί ξανά έως και πέντε φορές. Το τρίγωνο σχήμα της Apple Face Mask μπορεί να προστατεύσει τη μύτη χωρίς να δημιουργεί ομίχλη στα γυαλιά των εργαζομένων, με στρογγυλεμένο τμήμα για το πηγούνι αλλά και ρυθμιζόμενα κορδόνια για τα αυτιά.

Η Apple Face Mask αναπτύχθηκε στο Cupertino από την ομάδα μηχανικών και την ομάδα σχεδιασμού της Apple. Οι παραπάνω πληροφορίες, καθώς και οι φωτογραφίες, στάλθηκαν στην ιστοσελίδα MacRumors από υπάλληλο των καταστημάτων της Apple και είναι 100% έγκυρες. Η Apple γνωστοποίησε στην ιστοσελίδα Bloomberg ότι για τη δημιουργία της εν λόγω μάσκας έγινε μετά από “προσεκτική έρευνα και δοκιμές” για να βρεθούν τα κατάλληλα υλικά για να φιλτράρεται σωστά ο αέρας, χωρίς όμως να δημιουργείται πρόβλημα στην προμήθεια του ιατρικού εξοπλισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα