LG Wing: Τα πρώτα renders μας δείχνουν και την πίσω πλευρά του

Το LG Wing είναι ένα από τα πιο περίεργα smartphones που έχουμε δει, όχι μόνο από την LG αλλά από οποιονδήποτε κατασκευαστή. Το LG Wing αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στις 14 Σεπτεμβρίου, ενώ ήδη έχουμε δει την περιστρεφόμενη οθόνη του σε δράση μέσα από βίντεο hands-on.

Όμως, αν και είχαμε ήδη κάποιες διαρροές, ποτέ δεν είδαμε το πίσω μέρος της συσκευής, κάτι που αλλάζει μέσα από τα πρώτα renders που φέρνει στο φως

ο leakster @evleaks. Αν και κάποιος θα περίμενε πως η συσκευή θα ακολουθήσει τη σχεδιαστική γραμμή του Velvet, το πίσω μέρος μοιάζει περισσότερο με κάποιο Galaxy Note 20 της Samsung. Το LG Wing έχει camera bump, όπου φιλοξενούνται οι τρεις αισθητήρες της κάμερας, αν και εξέχουν.

Τα πλαϊνά της συσκευής έχουν μία ελαφριά κυρτότητα, αντίστοιχη με αυτή της μπροστινής οθόνης. Η δευτερεύουσα οθόνη, όπως είχαμε δει, έχει αρκετά bezel περιμετρικά και chin στο κάτω μέρος, ενώ η selfie κάμερα λογικά κρύβεται μαζί με τη δεύτερη οθόνη, καθώς δεν υπάρχει κάποια οπή ή notch στην κύρια οθόνη. Όλα βέβαια θα αποκαλυφθούν πλήρως σε 4 ημέρες από σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα