Ζήτησε συγγνώμη ο Πράνιτς

18:53 18/1/2015 - Πηγή: AEK365


Στις καθυστερήσεις του αγώνα και με το σκορ στο 1-1, ο Ντάνιελ Πράνιτς έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για να δώσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό επί του Πανιωνίου και μετά τον αγώνα ζήτησε συγγνώμη.
Σε δηλώσεις του ο Κροάτης μέσος τόνισε: "Πρώτα από όλα δεν περίμενα ότι η μπάλα θα περάσει και θα έρθει σε εμένα. Μετά πήρε μια περίεργη τροχιά, προσπάθησα να σουτάρω με το αριστερό κι ίσως έπρεπε να πάω με το δεξί, θα ήταν καλύτερα. Πήρα μια λάθος απόφαση και έχασα την ευκαιρία. Ένας παίκτης με τη δική μου ποιότητα πρέπει να πετύχει το γκολ

εκεί. Οπότε οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα και τους οπαδούς μας γιατί στέρησα τους τρεις βαθμούς από την ομάδα μας".
Στη συνέχεια, ο Πράνιτς δήλωσε: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και ο αντίπαλος μας με μια ευκαιρία έκανε το γκολ και τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα όσο νομίζαμε ότι θα ήταν. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε να παίζουμε καλύτερα. Προσπαθήσαμε να τους κλείσουμε στο δικό τους μισό και πετύχαμε ένα γκολ με τον Μπεργκ και πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Χάσαμε, όμως, πολλές ευκαιρίες και εγώ έχασα μια στο τέλος όπου θα μπορούσα να σκοράρω. Αυτά τα ματς είναι κρίσιμα και πρέπει να σκοράρεις στις ευκαιρίες που σου δίνονται αν θες να κερδίσεις και εμείς δεν το κάναμε αυτό".
Για τη μάχη του πρωταθλήματος, ο Πράνιτς τόνισε: "Είμαστε στους οκτώ πόντους και είναι αρκετοί σίγουρα αλλά παίζουν κόντρα στον ΠΑΟΚ εκτός έδρας (σ.σ. ο Ολυμπιακός), πρέπει να έρθουν και στη Λεωφόρο οπότε θεωρώ ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και θα δούμε τι θα γίνει".
Τέλος, για τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στη Ξάνθη για το Κύπελλο, ο Πράνιτς δήλωσε: "Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ό,τι παίξαμε στο πρωτάθλημα αν θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα