Ζερόμ: Καθοριστικό ματς για τη Βίλα

17:43 4/4/2013 - Πηγή: AEK365

Τόσο η Στόουκ όσο και η Άστον Βίλα, ανήκουν στις ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει την σωτηρία τους για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, με τη δεύτερη να είναι αυτή που «κουβαλάει» το περισσότερο άγχος, καθώς με επτά αγωνιστικές να απομένουν, βρίσκεται ακριβώς στη ζώνη του υποβιβασμού με 30 βαθμούς.
Από την πλευρά της, Στόουκ έχει μια διαφορά τεσσάρων βαθμών από την προσεχή αντίπαλό της, με τον Κάμερον Ζερόμ να τονίζει πως αν δεν έρθει η νίκη δεν θα γίνει και πολύ μεγάλο κακό για τον σύλλογο, σημειώνοντας παράλληλα πως η νίκη θα απέβαλε

λίγο από το άγχος που νιώθουν αυτός και οι συμπαίκτες του, όσον αφορά την παραμονή.
«Το παιχνίδι είναι πιο σημαντικό γι' αυτούς απ' ότι είναι για εμάς τη δεδομένη χρονική στιγμή. Είναι ακριβώς στη ζώνη του υποβιβασμού. Αν κι εμείς ξέρουμε πως δεν έχουμε σωθεί ακόμη, για τη Βίλα είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει πάση θυσία να κερδηθεί. Απομένουν ακόμη επτά παιχνίδια, στα οποία υπάρχουν πολλοί πόντοι για να αποκτηθούν, οπότε προφανώς και θέλουμε να πάρουμε όσους περισσότερους μπορούμε. Αλλά δεν είναι ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου αυτό κόντρα στη Βίλα, αλλά καταλαβαίνουμε ότι μια νίκη θα μας έδινε περιθώρια να αναπνεύσουμε. Θα απέβαλε την πολλή πίεση από πάνω μας» ανέφερε ο Ζερόμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα