Αντιδράσεις για Μπάρτον

17:38 4/4/2013 - Πηγή: AEK365

«Χοντρό τρανσέξουαλ» χαρακτήρισε τον Τιάγκο Σίλβα της Παρί Σεν Ζερμέν ο αμυντικός της Μαρσέιγ, Τζόι Μπάρτον, προσθέτοντας πως δεν ξέρει «αν είναι πριν ή μετά την εγχείρηση», κάτι που όπως αναμενόταν διαδόθηκε πολύ γρήγορα και πήρε μεγάλες διαστάσεις, με πολύ κόσμο να επιτίθεται στον Άγγλο ποδοσφαιριστή.
Σε ανακοίνωσή της, η γαλλική ομάδα ανέφερε πως κανείς δεν μπορεί να ανεχθεί τέτοιες δηλώσεις και προανήγγειλαν ενδεχόμενη δικαστική διαμάχη με τον Μπάρτον.
«Αυτές οι επιθέσεις είναι πολύ σοβαρές

και ξεπερνούν τα όρια της απλής, λεκτικής κριτικής. Ο Τιάγκο Σίλβα και εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες. Όλοι στην ομάδα υποστηρίζουν τον Σίλβα και δεν μπορούν να ανεχθούν τέτοιες δηλώσεις. Επιβεβαιώνουν τη σαφή δέσμευσή τους προς τις αξίες και τον σεβασμό που πρέπει να διέπουν το άθλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Παρί, με τον προπονητή της Μαρσέιγ να δηλώνει πως ο Άγγλος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του, αλλά δεν μπορεί να τιμωρηθεί με αγωνιστικό αποκλεισμό, καθώς το περιστατικό δεν συνέβη στον αγωνιστικό χώρο.
Τέλος, ανακοίνωση εξέδωσε και η Μαρσέιγ, στην οποία αναφέρεται: «Η Ολιμπίκ Μαρσέιγ και ο Τζόι Μπάρτον θέλουν να ζητήσουν συγγνώμη στον Τιάγκο Σίλβα και τον σύλλογό του για τα άσεμνα σχόλια που αναρτήθηκαν από τον Άγγλο ποδοσφαιριστή σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης εντός των περασμένων 36 ωρών».

Keywords
Τυχαία Θέματα