Επέστρεψαν Ρούνεϊ και Ράφαελ

17:14 4/4/2013 - Πηγή: AEK365

Έτοιμος να αγωνιστεί θα είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στις Γιουνάιτεντ και Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ», καθώς επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει από τις υποχρεώσεις του με την εθνική.
Επίσης, στην προπόνηση συμμετείχε και ο Ράφαελ, ο οποίος είχε αποκομίσει μικρό πρόβλημα στο νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με τη Σάντερλαντ (1-0).
Ωστόσο, το θέμα που απασχολεί τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι η επιθετική αφλογιστία του Ρόμπιν φαν Πέρσι ο οποίος έχει να σκοράρει από τις 10 Φεβρουαρίου

κόντρα στην Έβερτον, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να δηλώνει πως ο Ολλανδός επιθετικός θα βρει σύντομα δίχτυα, ενώ είναι κάτι που έχει πάθει και ο ίδιος στην καριέρα του.
«Δεν χρειάζεται ξεκούραση. Είναι σίγουρο αυτό. Είναι δυνατός παίκτης με εξαιρετική φυσική κατάσταση. Απογοητεύτηκα που το γκολ δεν χρεώθηκε σε αυτόν την περασμένη εβδομάδα, αλλά ήταν ένα εξαιρετικό σουτ, παρά το γεγονός πως κατέληξε στα δίχτυα έπειτα από κόντρα. Έχει εξαίσια κίνηση στον χώρο, όπως και τοποθέτηση. Θα έρθουν τα γκολ. Είναι από τους επιθετικούς που περνούν περιόδους ξηρασίας και ελπίζουμε να τελειώσει γρήγορα. Το είχα πάθει κι εγώ, όταν μια σεζόν δεν είχα σκοράρει μέχρι τον Οκτώβριο, αλλά τελείωσα τη σεζόν με 30 τέρματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φέργκιουσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα