«Υπήρξε ένα πέναλτι κι ένα καθαρό γκολ που δεν μέτρησε»

22:51 19/2/2015 - Πηγή: AEK365

Μετά την ήττα από την Ντνίπρο ο Βίτορ Περέιρα είχε αρκετά παράπονα από τη διαιτησία. «Είναι πολύ φυσιολογικό μετά από ένα παιχνίδι από το οποίο είμαστε απογοητευμένοι, γιατί δεν κάναμε αυτό που μπορούμε σαν ομάδα. Όταν έχουμε δυσκολευτεί σε όλο τον αγώνα για να κάνουμε μια ευκαιρία, και τη δημιουργούμε στο τέλος κι έχουμε δυο συνεχόμενα παράπονα, ήταν φυσιολογικό. Υπήρξε ένα πέναλτι κι ένα καθαρό γκολ που δεν μέτρησε», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για τις διαμαρτυρίες, εξήγησε: «Είναι φυσιολογικό και οι παίκτες και ο προπονητής να χάσουν τον έλεγχο των συναισθημάτων τους και να αντιδράσουν. Έχουμε τώρα, όμως, τον δεύτερο αγώνα στην έδρα μας και θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό. Θα πρέπει να δείξουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτό που δείξαμε σήμερα. Σίγουρα έχουμε περισσότερα πράγματα να κάνουμε και να δείξουμε πως μπορούμε καλύτερα στην έδρα μας. Μας πείραξε το σημερινό γιατί μπορούσαμε να κάνουμε το 2-1 σε αυτές τις φάσεις και θα ήταν καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς».

Για το κακό πρόσωπο του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο, σχολίασε: «Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ άσχημα, δεχθήκαμε τα δυο γκολ στα πρώτα λεπτά και ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσουμε και να το κάνουμε σωστά. Ο αντίπαλος κλείστηκε, εμείς προσπαθήσαμε και καταφέραμε να κάνουμε ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά. Όμως, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θέλουμε στο δεύτερο παιχνίδι να είμαστε πιο επιθετικοί και πιο ποιοτικοί. Δεν ξέρω γιατί σήμερα δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Ίσως γιατί στην Ευρώπη δεν πρέπει να ξεχνάς τον χαρακτήρα και την ταυτότητα που έχεις σαν ομάδα. Στο δεύτερο παιχνίδι, θέλουμε να αποδείξουμε πως μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλύτερο».

Τέλος, για το αν αισιοδοξεί για τη ρεβάνς, ανέφερε: «Ξέρουμε πως μπορούμε να δείξουμε καλύτερη εικόνα, καλύτερη ποιότητα από ότι δείξαμε σήμερα. Έχουμε την ικανότητα. Πρέπει να έχουμε την αυτοπεποίθηση για να αποδείξουμε πως είμαστε καλύτεροι από αυτό που δείξαμε σήμερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα