Κρύο, καιρός για... δύο

22:00 19/2/2015 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32

ΝΤΝΙΠΡΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ολιμπίνσκι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ρόμπερτ Σέργκενχοφερ (Αυστρία)

Σφαλιάρα στην Ουκρανία για τον ΟΣΦΠ που ηττήθηκε από την Ντνίπρο με 2-0 και είδε την υπόθεση πρόκριση να δυσκολεύει πάρα πολύ. Απέναντι στους αδύναμους ουκρανούς ο ΟΣΦΠ παρουσιάστηκε κακός αμυντικά και φλύαρος

επιθετικά. Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ευνοϊκή κλήρωση και πλέον... τρέχει για τον επαναληπτικό.

Παρότι ο ρυθμός δεν ήταν κακός το πρώτο μέρος πέρασε χωρίς τη μεγάλη φάση. Ο Ολυμπιακός πατούσε καλύτερα το πρώτο ημίωρο και στη συνέχεια ήταν οι γηπεδούχοι που έγιναν πιο απειλητικοί. Μοναδική αξιόλογη φάση ένα σουτ του Μαζουακού στο 44' το οποίο μπλόκαρε ο Μπόικο.

Μόλις στο 50' στο δεύτερο μέρος οι Ουκρανοί άνοιξαν το σκορ όταν ο Κανκάβα αμαρκάριστος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Σαντάνα και κατέληξε στα δίχτυα του Ρομπέρτο. Μόλις τέσσερα λεπτά μετά ο Ροτάν εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πήρε πορεία προς το τέρμα με τον Σιώβα να μην μπορεί να κόψει και έτσι να σημειώνεται το 2-0. Ο Κονοπλιάνκα στο 76' έκανε το σουτ από καλή θέση με την μπάλα να περνά άουτ. Στις καθυστερήσεις οι "ερυθρόλευκοι" σκόραραν με τον Μήτρογλου αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ.

ΝΤΝΙΠΡΟ: Μπόικο, Ετζίντιο, Ντόουγκλας, Λουκχέβιτς, Κανκάβα, Τσεμπεριάτσκο, Μπέζους (46'Κάλινιτς), Ροτάν, Κονοπλιάνκα, Ζοζούλια (69'Φέντορτσουκ), Ματέους (88'Μπρούνο Γκάμα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουΐ, Σαντάνα (66'Μιλιβόγεβιτς), Σιόβας, Μαζουακού, Μανιάτης, Κασάμι, Ντοσεβί (71'Ντουρμάζ), Αφελάι, Ντομίνγκες (57'Φορτούνης), Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα