Σφαιρόπουλος: Πολύ καλά προετοιμασμένη η ΑΕΚ

20:52 19/2/2015 - Πηγή: AEK365

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε απέναντι στην ΑΕΚ στάθηκε κυρίως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου, μιλώντας για «μάθημα» που πρέπει να χρησιμεύσει στο μέλλον στην ομάδα του. Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ ανεβασμένη ομάδα μετά την έλευση του κόουτς Σάκοτα και την προσθήκη ποιοτικών και έμπειρων παικτών. Δεν είχαμε τη συγκέντρωση που έπρεπε για ένα τέτοιο παιχνίδι και μόνο κατά διαστήματα παίξαμε όπως έπρεπε. Ένα καλό ξεκίνημα ήταν

η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, αμυντικά κι επιθετικά. Καθοριστική ήταν και η τελευταία περίοδος όπου δεχτήκαμε μόνο 15 πόντους. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι για όλα τα παιχνίδια. Κρατάμε τη νίκη που είναι σημαντική. Τα ποσοστά μας και οι ασίστ είναι καλές, η αξιολόγησή μας είναι υψηλή, αλλά ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί η ΑΕΚ ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη και μας δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα ο Μπονσού. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και τον κόουτς Σάκοτα για την προσπάθεια που κάνουν. Εμείς πρέπει να δούμε τα κενά που είχαμε για να μην επαναληφθούν. Δεν είναι εύκολο να έχει 40 λεπτά συγκέντρωση. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησαν οι παίκτες. Προσπάθησαν, αλλά δεν ήταν όσο αποτελεσματικοί έπρεπε».

Ο Βασίλης Καββαδάς, με τη σειρά του, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την προσπάθεια και τη δουλειά που κάνει. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε τη νίκη. Κατά τη γνώμη μου μπορούσαμε να είχαμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο, αλλά κάναμε αρκετά λάθη και βγήκαμε έξω από την τακτική μας. Ο δρόμος είναι μακρύς, θα δούμε τα λάθη μας, θα ξεκουραστούμε και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Απαντώντας για τη δική του συνεισφορά, τόνισε: «Η ομάδα χρειάζεται όλους τους παίκτες. Αυτή είναι η αρχή μας. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι όταν τους χρειαστεί η ομάδα. Άλλη φορά θα είμαι εγώ, άλλη φορά κάποιος άλλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα