Βρέθηκε κοντά στη Ρεάλ ο Σουάρες

16:42 21/11/2013 - Πηγή: AEK365

Μπορεί ο Λουίς Σουάρες να βρέθηκε μία «ανάσα» από τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ, με τους «κόκκινους» να απορρίπτουν δύο φορές πρόταση των Λονδρέζων, ωστόσο κάποιος άλλος σύλλογος πήγα να κάνει το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Ουρουγουανού...

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της ισπανικής «Marca», ο Σουάρες βρισκόταν πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη μεταγραφική περίοδο!

Ο εκπρόσωπός του μάλιστα, Πέρε Γκουαρδιόλα, είχε συμφωνήσει με τους Μαδριλένους τη χρονική διάρκεια

του συμβολαίου του Σουάρες, τον μισθό και το ποσό μεταγραφής, το οποίο θα ανερχόταν στα 39 εκ. λίρες, κάτι που έβρισκε απόλυτα σύμφωνους τους ανθρώπους της Λίβερπουλ.

Παρόλα αυτά, η μεταγραφή «ναυάγησε» πρωτίστως λόγω της μεταγραφής του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ και το τεράστιο ποσό που δαπανήθηκε για την απόκτησή του, όσο και για τις μετέπειτα ανησυχίες του προέδρου των Ισπανών, Φλορεντίνο Πέρεθ για τον χαρακτήρα του Σουάρες.

Ο τεχνικός των Μαδριλένων, Κάρλο Αντσελότι, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 26χρονο στράικερ και δεν αποκλείεται να κάνει εκ νέου κίνηση για την απόκτησή του την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα