Από το πρωί του Σαββάτου εισιτήρια για το Ηλυσιακός - ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

15:59 21/11/2013 - Πηγή: AEK365

Το πρωί του Σαββάτου και εώς την έναρξη του αγώνα θα μπορούν οι φίλοι της ΑΕΚ να προμηθευτούν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό που ξεκινούν από 5 ευρώ. Λόγω ενός τεχνικού προβλήματος που προέκυψε ο Ηλυσιακός δεν κατάφερε να πάρει στα χέρια του έγκαιρα τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ και

έτσι δεν θα υπάρξει προπώληση ούτε θα δοθούν εισιτήρια στην ΑΕΚ. Οι φίλοι της ΑΕΚ αλλά και του Ηλυσιακού θα μπορούν να προμηθεύονται από το πρωί του Σαββάτους, στις 11, και μέχρι την έναρξη του αγώνα στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Από την πλευρά του Ηλυσιακού υπάρχει η διαβεβαίωση πως θα υπάρχουν όσα ταμεία χρειάζονται για να μην γίνει συνωστισμός την τελευταία στιγμή.

Μάλιστα σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η ΑΕΚ:

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι στον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Α.Ο Ηλυσιακού που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ (15.00) δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας καθώς και οι θέσεις πάρκινγκ.

Ο λόγος είναι ότι στο συγκεκριμένο αγώνα γηπεδούχος είναι ο Ηλυσιακός.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, τα οποία θα λειτουργήσουν ως εξής:

σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 11:00 έως και 15' μετά την έναρξη του αγώνα Λ. Κύμης από τις 12:00 έως και 15' μετά την έναρξη του αγώνα εκδοτήριο θύρας 12 από τις 12:00 έως και 30' μετά την έναρξη του αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:


Θύρες 1, 35 : 5€

Θύρες 3, 5, 7 : 10€

Θύρα 9 : 15€

Keywords
Τυχαία Θέματα