Βρέθηκε επιτέλους κάποιος να πει την ΑΛΗΘΕΙΑ για τον νόμο!

21:06 24/6/2014 - Πηγή: AEK365

Το aek365... φωνάζει εδώ και πολύ καιρό, ότι το -επικίνδυνο- κλίμα που έχουν δημιουργήσει κάποιοι στην Νέα Φιλαδέλφεια έχει βασιστεί σε ασύστολα ψεύδη και σε απύθμενη υποκρισία. Έχουμε τονίσει αμέτρητες φορές ότι το νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί στη Βουλή δεν κρύβει κανέναν... δράκο και πως τα παραμύθια για «τον Μελισσανίδη που θέλει να πάρει όλο το Άλσος» είναι ονειρώξεις κάποιων.

Φαίνεται πως

επιτέλους βρέθηκε στην Νέα Φιλαδέλφεια κάποιος να πει την αλήθεια! Αυτή που «φωνάζουμε τόσο καιρό». Ότι δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ... 22 στρέμματα που θέλει να πάρει με έμμεσο τρόπο η ΑΕΚ, ότι στον νόμο δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που να μην έχει εγκριθεί από τον Δήμο (με μεγάλες πλειοψηφίες) και πως δεν δικαιολογείται όλος αυτός ο ξεσηκωμός των τελευταίων ημερών, από τη στιγμή που τα όσα προβλέπει το νομοσχέδιο έχουν συμφωνηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η ιστοσελίδα e-alithia φιλοξενεί άρθρο του Μιχάλη Κουτσάκη, τελευταίου Δημάρχου Χαλκηδόνας και νυν αντιδημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας. Σε αυτό ο κ. Κουτσάκης εξηγεί γιατί ήταν άνευ ουσίας το χθεσινό ΔΣ και απαριθμώντας τους λόγους καταρρίπτει ένα προς ένα όλα τα επιχειρήματα του Άρη Βασιλόπουλου και της μιας χούφτας κατοίκων (άλλων περιοχών).

Διαβάστε αναλυτικά: «Υπήρξε ο τελευταίος δήμαρχος της Νέας Χαλκηδόνας, είναι επί δεκαετίες στα δημοτικά πράγματα της περιοχής μας και ξέρει τα θέματα όσο λίγοι. Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Κουτσάκης έχει μια διαφορετική άποψη για το ματαιωθέν χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία πρακτική σημασία κι επικαλείται ούτε λίγο ούτε πολύ, οκτώ λόγους:

1. Το υπό ψήφιση από τη Βουλή των Ελλήνων νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο είναι σε γνώση -ως πρωτοβουλία- όσων ενδιαφέρονται περίπου για τρία χρόνια. Κανείς αρμόδιος παράγων δεν εδέησε μέσα σε ΤΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ να κάνει μια σοβαρή, εμπεριστατωμένη τοποθέτηση σε σχέση με το γήπεδο της ΑΕΚ και τη φυσιογνωμία του Άλσους, τουλάχιστον ως προς τα ζητήματα στα οποία αναφέρεται το Ρυθμιστικό.

2. Στα αρθρα 81 και 82 του Ρυθμιστικού αναφέρεται η έκταση που χρειάζεται για την ΑΕΚ και για τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες. Τίποτε άλλο!

3. Στο άρθρο 81 αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά ότι απαγορεύονται μέσα στο Άλσος εμπορικά κέντρα, συνεδριακά κέντρα κλπ.

4. Πουθενά δεν αναφέρεται ότι πρέπει να παραχωρηθούν επιπλέον 22 στρέμματα του άλσους. Αυτό που λέει είναι ότι τα συνολικά στίσματα δεν μπορεί να υπερβαίνουν το 5%. Συνολικά κτίσματα σημαίνει ο Κένταυρος, το πρώην τσιπουράδικο και ό,τι άλλο κτίσμα υπάρχει σήμερα μέσα στο άλσος, πρέπει να συνυπολογιστεί.

5. Στο άρθρο 18 αναφέρεται η Αγιά Σοφιά, δηλαδή το νέο γήπεδο της ΑΕΚ ακριβώς με τις χρήσεις που έχει ψηφίσει και το δημοτικό συμβούλιο, χωρίς καμία παρέκκλιση.

6. Τι νόημα έχει να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο, όταν δυο μέρες αργότερα η κεντρική εξουσία, δηλαδή η Βουλή, θα συζητήσει και πιθανώς θα ψηφίσει το νέο Ρυθμιστικό;

7. Το νέο Ρυθμιστικό έχει δοθεί για διαβούλευση πριν από δυο μήνες. Πόσοι και ποιοι μετείχαν στη διαβούλευση από πλευράς του δήμου μας;

8. Ως προς τις χρήσεις των κατοικιών, ο δήμος μας περιμένει ούτως ή άλλως την ολοκλήρωση της τροποποίησης του προσφυγικού συνοικισμού.

Από αυτά ο Μιχάλης Κουτσάκης εξάγει το συμπέρασμα ότι δεν προκύπτει από πουθενά κάτι περισσότερο από όσα οι δημοτικοί σύμβουλοι εγνώριζαν ήδη, συνεπώς δεν είχε κανένα νόημα η ματαιωθείσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα