Βλέπει Σκόνδρα ο ΟΣΦΠ

08:57 29/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και μια από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το εγχώριο πρωτάθλημα που απασχολεί την πειραϊκή ομάδα είναι αυτή του Γιάννη Σκόνδρα του Ατρομήτου.
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως δεξί μπακ και σε περίπτωση που ο Φρανσουά Μοντέστο αποχωρήσει το καλοκαίρι τότε ο Ολυμπιακός

θα κινηθεί για την απόκτηση του. Μάλιστα πληροφορίες θέλουν τον Ατρόμητο να έχει δώσει στην πειραϊκή ομάδα τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Σκόνδρα.

Την ίδια στιγμή στον Ολυμπιακό βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο παραμονής του Ζαν Μακούν και την νέα σεζόν. Την εφετινή σεζόν, ο Καμερουνέζος μέσος αγωνίζεται δανεικός από την Άστον Βίλα και στο διάστημα που βρίσκεται στον Ολυμπιακό έχει ικανοποιήσει με την απόδοση του. Ωστόσο για να μπορέσει ο ποδοσφαιριστής να μείνει και μετά το καλοκαίρι θα πρέπει και ο ίδιος να περιορίσει τις οικονομικές του απαιτήσεις και η Άστον Βίλα να συμβιβαστεί με λιγότερα από 3.5 εκ. ευρώ που είναι η ρήτρα για την αγορά των δικαιωμάτων του Μακούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα