Γκουαρντιόλα: Δεν είναι καλό που δεν σκοράραμε

08:02 29/3/2012 - Πηγή: AEK365

Για 3η φορά την εφετινή σεζόν, η Μπαρτσελόνα τελείωσε ένα παιχνίδι δίχως να σκοράρει με το 0-0 κόντρα στην Μίλαν να ανησυχεί τον Πεπ Γκουαρντιόλα καθώς, όπως υποστήριξε, δεν είναι καλό που η Πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν σκόραρε ενόψει της ρεβάνς στο "Καμπ Νου".

Μετά το τέλος του πρώτου προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μιλάνο, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Ξέραμε πόσο ποιοτική ομάδα είναι η Μίλαν και σίγουρα δεν είναι καλό για εμάς που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε εκτός έδρας. Πλέον είμαστε υποχρεωμένοι

να νικήσουμε στον επαναληπτικό, αν θέλουμε να φτάσουμε στα ημιτελικά. Ελπίζω ο κόσμος μας να μας βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια".
Ο Γκουαρντιόλα θέλησε να αναφερθεί και στον αγωνιστικό χώρο του "Σαν Σίρο" λέγοντας: "Ο αγωνιστικός χώρος ήταν γλιστερός και δεν ήταν εύκολο για εμάς να παίξουμε. Πάντα χαιρόμαστε να παίζουμε σε αυτό το γήπεδο, αλλά είναι κρίμα που το χορτάρι δεν ήταν στην κατάλληλη κατάσταση για να παιχτεί ποδόσφαιρο. Η Μίλαν και η Ίντερ αξίζουν έναν καλύτερο αγωνιστικό χώρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα