Δεν γλιτώνει τον αποκλεισμό ο ΠΑΟ

08:52 29/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός πάει φουλ για αποκλεισμό από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα καθώς μετά και την χθεσινή απόφαση των ποδοσφαιριστών δύσκολα θα προλάβουν να είναι έτοιμα τα απαραίτητα χαρτιά για να πάρει η ομάδα την αδειοδότηση από την UEFA.

Οι ποδοσφαιριστές δεν υπογράφουν κανένα διακανονισμό αν πρώτα δεν βγει μπροστά ένας μέτοχος να τους πει τι συμβαίνει την στιγμή που ομάδες όπως η Λιόν, η Σετούμπαλ και η Τζένοα ζητάνε τα χρήματα τους. Με βάση λοιπόν

τα έως τώρα δεδομένα αν δεν έχουν τακτοποιηθεί όλα μέχρι το Σάββατο, πράγμα πολύ πιθανό, η UEFA θα άρει τον ανασταλτικό χαρακτήρα της ποινής και το μόνο που μπορεί να καταφέρει ο Παναθηναϊκός είναι, ασκώντας έφεση, να πάρει μια εβδομάδα προθεσμία για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του.

Με την ομάδα να βρίσκεται ένα βήμα πριν το γκρεμό, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με τον Ανδρέα Βγενόπουλο ανταλλάσουν μηνύσεις με τον Τζίγκερ να ζητά αποζημίωση 11 εκ. ευρώ από τον, δεύτερο τη τάξει, μέτοχο και τον Βγενόπουλο να ετοιμάζει και αυτός μηνύσεις προκειμένου, όπως λέει το περιβάλλον του, να βγουν στο φως όλες οι αλήθειες για την ΓΗΠΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα