Σκέφτεται την Ρεάλ ο Χάινκες

08:12 29/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Βελοντρόμ" η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε με 2-0 την Μαρσέιγ και έτσι είναι το ξεκάθαρο φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Γιούπ Χάινκες μάλιστα να σκέφτεται ήδη τις επικείμενες αναμετρήσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά υπογραμμίζοντας ωστόσο πως πρώτα υπάρχει η ρεβάνς.

Μετά το τέλος του πρώτου προημιτελικού, ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου τόνισε σε δηλώσεις του: "Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις την Μαρσέιγ, ειδικά στο γήπεδο της. Παίξαμε με αυτοπεποίθηση, καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας

και να μην δεχτούμε γκολ. Είμαστε κοντά στον στόχο της πρόκρισης, αλλά ακόμα υπάρχει ένας επαναληπτικός. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι δεχτήκαμε πέντε κίτρινες κάρτες".
Για τις προσεχείς αναμετρήσεις κόντρα στην πρώην ομάδα του, την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Χάινκες δήλωσε: "Θα είναι πολύ όμορφος ένας τέτοιος ημιτελικός. Έχω ακόμη πολλούς φίλους στην Μαδρίτη. Όμως δεν πρέπει να προτρέχουμε γιατί έχουμε και την ρεβάνς με την Μαρσέιγ".

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ντιντιέ Ντεσάν, υπογράμμισε το πόσο πλήγωσε την ομάδα του το γκολ που δέχτηκε λίγο πριν την ανάπαυλα. Όπως δήλωσε ο Ντεσάν: "Όταν χάνεις το πρώτο παιχνίδι στην έδρα σου με 2-0, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Η Μπάγερν είναι μια ομάδα με πολλές αρετές, τις οποίες είδαμε όλοι σήμερα. Ήταν πολύ επικίνδυνη επιθετικά και το γκολ που πέτυχε λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο πραγματικά μας πλήγωσε. Κάναμε μια καλή προσπάθεια και οι αντίπαλοι μας δεν είχαν πολλές ευκαιρίες, ωστόσο κατάφεραν να είναι αποτελεσματικοί και να φτάσουν σε αυτό το καθαρό σκορ".

Keywords
Τυχαία Θέματα