Βενγκέρ: Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες

15:22 5/4/2014 - Πηγή: AEK365

Έξι αγωνιστικές πριν το τέλος, η Άρσεναλ απέχει επτά βαθμούς από την κορυφή με τον Αρσέν Βενγκέρ να παραδέχεται πως η ομάδα του είναι αουτσάιντερ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά να διαβεβαιώνει πως θα τα δώσει όλα για να διεκδικήσει τις μαθηματικές ελπίδες που έχει.
Σε δηλώσεις του ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, τόνισε: "Μετά τα ματς με την Σουόνσι και την Τσέλσι, δεν θέλαμε να χάσουμε από την Μάντσεστερ Σίτι και αν ήταν δυνατόν να κερδίσουμε. Αλλά τουλάχιστον θα έπρεπε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση.

Νομίζω ότι το πετύχαμε και έχουμε ανατρέψει την κατάσταση και θα έχουμε την ευκαιρία να το δείξουμε εναντίον της Έβερτον.
Δεν έχουμε εγκαταλείψει τις ελπίδες μας για το πρωτάθλημα και όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες θέλω να τις διεκδικήσουμε. Είναι απογοητευτικό που δεν είμαστε στην κορυφή και πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε πάλι εκεί.
Είμαστε το αουτσάιντερ. Αν δεν παλέψεις και έρθουν αποτελέσματα όπως η ήττα της Τσέλσι από την Κρίσταλ Πάλας και έχεις απομακρυνθεί από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, τότε αισθάνεσαι ένοχος.
Έχουμε ένα μικρό ποσοστό για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αλλά πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα