«Πέθαναν» τον Κριστιάνο Ρονάλντο

14:51 5/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η ιστοσελίδα Global Associated News φημίζεται για τα κακόγουστα αστεία της με το τελευταίο να αφορά στον... θάνατο του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Σύμφωνα με το (ψευτο)ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του έπειτα από τροχαίο δυστύχημα.
Το κείμενο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο συγκέντρωσε 855 like-share και 178 tweets και ο πρόλογος ήταν ο εξής: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο

σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ της Μόρισταουν και του Ρόσγουελ. Αναγνωρίστηκε από την ταυτότητα που είχε πάνω του, από κάποιους που έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος. Αλκοόλ ή ναρκωτικά δεν δείχνουν να είναι οι αιτίες".
Στην συνέχεια υπάρχει μαρτυρία ενός ανθρώπου ο οποίος φέρεται να είδε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο αναποδογύρισε προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατο. Το αυτοκίνητο δεν ήταν δικό του αλλά κάποιου φίλου του και, σύμφωνα με το... ρεπορτάζ, ο Ρονάλντο έτρεχε με 150 χιλιόμετρα την ώρα.
Το αστείο γίνεται ακόμα πιο κακόγουστο με την σημείωση πως το φέρετρο του Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι κλειστό επειδή έχει υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Στην φωτογραφία που ακολουθεί δείτε το κείμενο που δημοσιεύτηκε

Keywords
Τυχαία Θέματα