Σιμεόνε: Οι παίκτες δεν είναι μηχανές

14:39 5/4/2014 - Πηγή: AEK365

Την φετινή σεζόν ο Ντιέγκο Κόστα έχει πετύχει 25 γκολ αλλά στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, για το Τσάμπιονς Λιγκ, υπέστη τράβηγμα και τέθηκε εκτός μάχης για την αναμέτρηση με την Βιγιαρεάλ με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να σημειώνει πως οι παίκτες δεν είναι μηχανές και πως θα πρέπει να βρει λύσεις για να καλύψει το κενό του διεθνή επιθετικού.
Σε δηλώσεις του ο Αργεντινός τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης τόνισε: "Είναι φυσιολογικό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Οι παίκτες δεν είναι μηχανές. Δεν θα βρούμε δικαιολογίες γιατί

μας αρέσει αυτό που κάνουμε. Είμαστε ομάδα και θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις ως ομάδα.
Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να έχουν περισσότερες λύσεις αλλά δεν έχουν δυο Κριστιάνο ή δυο Μέσι στην ομάδα τους.
Ο αγώνας με την Βιγιαρεάλ είναι σημαντικός εναντίον μιας πολύ καλής ομάδας που παίζει ένα ποδόσφαιρο παρόμοιο με αυτό που παίζουμε εμείς".
Ο Σιμεόνε μίλησε και για τον Βραζιλιάνο Ντιέγκο που πέτυχε το φανταστικό γκολ στην Βαρκελώνη με το οποίο η Ατλέτικο πήρε 1-1 από την Μπαρτσελόνα: "Είμαι ικανοποιημένος με την πρόοδο του Ντιέγκο. Μετά από δυο χρόνια μακριά από την ομάδα, κέρδισε ξανά την θέση του στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Δεν μπορείς να είσαι ανταγωνιστική ομάδα με 8 παίκτες υψηλού επιπέδου. Χρειάζεται τουλάχιστον 11 παίκτες και αν βρισκόμαστε σε αυτή την θέση είναι γιατί οι παίκτες που περιμένουν έχουν λιγότερες ευκαιρίες".

Keywords
Τυχαία Θέματα