Βαλβέρδε: Με ψηλά το κεφάλι

08:26 7/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στο "Παρκ Ντε Πρενς" η Βαλένθια το πάλεψε για την ανατροπή, προηγήθηκε αλλά τελικά ισοφαρίστηκε και έτσι, σε συνδυασμό με την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, αποχώρησε από το Τσάμπιονς Λιγκ με το κεφάλι ψηλά όπως σημείωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, 1-1 το τελικό σκορ, ο προπονητής της Βαλένθια τόνισε: "Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και την εμφάνιση που έκανε η ομάδα. Αποχωρούμε

από το Τσάμπιονς Λιγκ με το κεφάλι ψηλά".
Για το παιχνίδι, ο Βαλβέρδε δήλωσε: "Ήρθαμε για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή. Πετύχαμε ένα γκολ και χαλάσαμε την ισορροπία των αντιπάλων μας. Όμως δεχτήκαμε την ισοφάριση αρκετά γρήγορα. Το παιχνίδι όμως ήταν ανοικτό μέχρι και το τελευταίο του λεπτό. Το γκολ που δεχτήκαμε δεν διαφοροποίησε κάτι καθώς από την πρώτη στιγμή γνωρίζαμε πως θέλαμε τουλάχιστον δυο γκολ. Προσπαθήσαμε, κερδίσαμε πολλά κόρνερ τα οποία όμως δεν εκμεταλλευτήκαμε. Σε ένα σημείο του αγώνα κουραστήκαμε και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα