Η πίστη και το… ρίσκο

08:26 7/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«ΕΚΕΊΝΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΝ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία σημειώνει: «Αν η ΑΕΚ πήγαινε με πίστη μόνο στις μάχες που ήταν φαβορί ή ισοδύναμη με τον αντίπαλο της, δεν θα είχε γράψει τόσες χρυσές σελίδες στην ιστορία της, ούτε θα είχε γεννήσει τόσους ήρωες». «Καμία μάχη δεν είναι χαμένη πριν ξεκινήσει, κι όποιοι δεν τον καταλαβαίνουν αυτό, δεν πρέπει να πάνε την Κυριακή στο Φάληρο. Να συνέλθουν στο τεχνικό τιμ

και να πιστέψουν πρώτα αυτοί. Δεν φτάνει που άφησαν εκτός του Μητρόπουλο, σκέφτονται τώρα να ξεκουράσουν (!!!) κι άλλους βασικούς».

SPORTDAY

«ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΛΗΓΕΣ», αναφέρει στον τίτλο της η εφημερίδα και προσθέτει: «Επιπλέον μπελάδες για Λίνεν με Τσουμάγκα και Πετρόπουλο. Γιατί σκέφτεται να αφήσει εκτός Καραϊσκάκη τον Κουτρουμπή» -«Αισιοδοξία στην ΠΑΕ για το μεγάλο τετ α τετ των Μελισσανίδη, Παππά».

LIVE SPORT

Για... «ΡΙΣΚΟ» κάνει λόγο στον τίτλο της η εφημερίδα, η οποία αναφέρεται στα πλάνα του Λίνεν για το Καραϊσκάκη: «Ο Λίνεν σκέφτεται να αφήσει έξω και τον Κουτρουμπή. Τσούπρο στα στόπερ και Ρίκκα αντί Μητρόπουλου» -«Το βάρος στην ψυχολογία».

GOAL NEWS

«ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΒΙΝΤΙΑΔΗ», τονίζει η εφημερίδα και τονίζει: «Προσπάθεια να ανοίξει ο δρόμος για τη συνάντηση με τους μετόχους και τον Μελισσανίδη». -«Ψάχνεται στη μεσαία γραμμή ο Λίνεν εν όψει ντέρμπι».

Keywords
Τυχαία Θέματα