Σαμαράς: Εξαιρετική εμπειρία για όλους

08:20 7/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η Σέλτικ, με δυο ήττες από την Γιουβέντους, αποκλείστηκε από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Γιώργο Σαμαρά να υποστηρίζει πως η πορεία της πρωταθλήτριας Σκωτίας μέχρι την φάση των "16" ήταν μια εξαιρετική εμπειρία από την οποία, όπως είπε, θα πρέπει όλοι στην Σέλτικ να διδαχθούν.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Τορίνο, όπου η Σέλτικ έχασε 2-0, ο Σαμαράς τόνισε: "Νομίζω ότι ήταν ένα θαυμάσιο

ταξίδι για όλους στην ομάδα. Τους παίκτες, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, τους υπαλλήλους και τους οπαδούς μας. Πρέπει να πω, πως ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για όλους. Ήμασταν μια ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες, αλλά με πολύ ταλέντο. Αυτή η πορεία ήταν μια εμπειρία από την οποία πρέπει να διδαχθούμε".
Για το παιχνίδι, ο Έλληνας επιθετικός δήλωσε: "Παίζαμε απέναντι σε μια θαυμάσια ομάδα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε επιθετικά, να πιέσουμε αρκετά ψηλά, όπως και στο πρώτο παιχνίδι. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Δεν μπορώ να δω κάτι αρνητικό στο παιχνίδι μας. Κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα